Prima persoană care a reuşit să-şi piardă ochelarii Google Glass

Luke Wrobleski, product designer, şi-a pierdut ochelarii Google Glass, şi este primul care nu a avut grijă de gadget-ul de 1500 dolari.

Google spune că este primul utilizator al acestui gadget care a reuşit să îl piardă, pe de altă parte toată această discuţie miroase a marketing. Wrobleski menţionează că nu purta ochelarii la acel moment, şi că i-au căzut din geanta în timpul verificării de securitate la aeroport. Precizează de asemenea că îi va pune într-un buzunar cu fermoar. Acum, să fi fost altcineva în locul lui acesta ar fi presupus că acolo este locul unde i-a pierdut, Wrobleski este însă foarte sigur pe aceste detalii.

Ochelarii Google Glass erau desigur conectaţi la o serie de conturi personale, fapt ce face situaţia atât de tulburătoare. Din fericire este posibil să ştergi de la distanţă informaţiile de pe Google Glass, însă Wrobleski spera că îi va recupera în scurt timp. Fiind implicat şi Google posibilitatea ca ochelarii să fie dezactivaţi şi să fie găsiţi este destul de mare. Varianta actuală de Google Glass Explorer nu poate fi revânduta, însă producătorul precizează că anul viitor, atunci când va fi lansat pentru publicul larg, device-ul va putea fi oferit cadou, sau cumpărat pentru altcineva.

Interesant este că totuşi povestea a ajuns pe Tom’s Hardware, Venture Beat, şi pe alte site-uri. Nu îmi imaginez că cei care îşi pierd maşinile, nevestele sau minţile, beneficiază de atâta publicitate online. Sursa: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here