Precizare pentru papagalii indignați & ,, scrofuloși la datorie ,,

 

Cititorii cu oarece minte & obraz ai acestei rubrici de pe site-ul 7iasi.ro ( sau ai paginii omonime, în varianta tipărită ) au putut observa o cestiune elementară : multă vreme, toate textele erau semnate, pe site, cu numele autorului ( Lucian Postu ), ori cu inițialele lui, iar pagina tipărită avea / are o singură semnătură, jos, în dreapta.

Dupâ un timp, ca să nu umplu rubrica de pe site cu numele autorului, a rămas doar semnătura din pagina tipărită. Mai ales că numele rubricii ( ,, Washington Postu ,, ) conține și numele autorului, iar rubrica e una veche, fiind găzduitâ, în anii trecuți, de mai multe publicații. Cu tot cu semnătură. Deci nici vorbă că autorul textelor s-ar ascunde după vreun colț.

Dăcît că unii cititori, entelectoali & ritoși, o fac pe ,, scrofuloșii la datorie ,, ,  indignîndu-se cu spume & bulbuci contra autorului, chipurile ,, anonim ,, . P’ecum musiu conf.univ. dr. Florea Ioncioaia, paregzamplu, care ( între noi fie vorba ) nu e deloc printre ritoșii care ar fi cei mai nimeriți a face valuri, vizavi de cestiunea textelor nesemnate ,, în clar ,, . Prietenii știu de ce …

Dar, desigur, cînd nu prea ai cum combate urzicătura unui text satiric, te agăți de falsa problemă a anonimității autorului. Că doar n-o să recunoști că ești un papagal cu pene de păun …

Prin urmare, tovarăși papagali păunoformi, iaca, ca să nu mai aveți la îndemînă motivul vostru de babe ieftine, precizez ca pentru subdezvoltați multi-laterali : ” Washington Postu ” e o rubrică scrisă integral de Lucian Postu. Ei, acum v-ați mai liniștit, micilor ioncioi curajoși ?

Apropo : dacă și un papagal mediocru ca tov. limberal Jijie a rezolvat teribelul mister legat de numele autorului acestei rubrici, cît de penibili îs ioncioii indignați ?

Așteptăm răspunsul pe adresa redacției, cu mențiunea ” Pentru concursul de admitere la școala profesională de papagali deontologici „. Mult succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here