Alin Butnariu, patronul unei pensiuni pentru animale: „Clienții noștri sunt acei oameni care iși consideră animaluțul ca făcând parte din familie”

Cei care avem animale de companie, știm cât este de important să avem un loc de încredere unde să le putem lăsa atunci când plecăm în concediu sau când lipsim de acasă o perioadă de timp mai îndelungată.

Așa a luat ființă Green Palace Animal Resort, pensiune pentru animale unde asistența este oferită în permanență de Alin Butnariu. Pasiunea pentru animalele de companie l-a determinat să îmbine utilul cu plăcutul și să-și dedice cea mai mare parte din timpul lui îngrijind aceste necuvântătoare atât de dragi nouă.

Am stat de vorbă cu Alin și am aflat cât de mult înseamnă ca micii oaspeți să se simtă ca și acasă atunci când sunt duși la o pensiune pentru animale. La fel ca noi oamenii, și ei au nevoie de un mediu în care să se simtă liberi, să socializeze cu celelalte animale și să se simtă ca într-o adevărată familie.

 

  1. Cum v-a venit ideea acestei afaceri? Cum au fost începuturile?

 

Alin Butnariu: Green Palace Animal Resort a pornit dintr-o nevoie. Avem una din cele mai frumoase canise de Akita din România( Koun Matagi Inu) și atunci o parte din puiuții plecați din canisa noastră aveau nevoie în anumite momente de un loc cald și primitor unde să fie cazați atunci când familia nu ii putea lua în vacanță.

 

  1. Ce fel de servicii oferiți? Ce animale găzduiți?

 

Alin Butnariu: Condițiile câinilor noștri din canisa sunt foarte bune (fiecare padoc este mare, generos, cu gresie și faianta, cu incalzire in pardoseala, cu perdea de apa pentru răcorire în zilele toride) și atunci am dorit sa oferim și câinilor veniti la noi pensiune condiții de excepție.

Primim în pensiune câini și pisici care au carnetul de sănătate la zi cu vaccinurile și deparazitarile. Pisicile au deasemenea spatii generoase cu ansambluri pentru cățărat, locuri de joaca, pătuțuri comode și pufoase. Atât pisicile cât și cățeii primesc doar mancare superpremium.

Oferim de asemenea servicii de spălat, tuns, periat.

Cei care au de făcut un tratament medical  primesc ajutor de specialitate prin cabinetul de medicina veterinară cu care colaboram(Unikavet).

Este disponibil și transportul animalutelor la și de la pensiune.

 

  1. Care este profilul clientului dumneavoastră?

 

Alin Butnariu: Clienții noștri sunt acei oameni care isi considera animaluțul ca făcând parte din familie și își doresc pentru ei condiții de cazare excelente, ca acasă, sa ii știe iubiți și îngrijiți.

 

  1. Se poate ieși la pensie dintr-o astfel de afacere?

 

Alin Butnariu: Green Palace Animal Resort este o afacere mica, de familie, nu poți sa te bazezi ca pe o sursă de venit continuu deoarece are caracter sezonier. Perioada aglomerată este în timpul vacanțelor și de sărbători. Nu avem angajați deoarece vreau sa am certitudinea că mă ocup de animaluțe cu tot sufletul, că nu sunt neglijate și li se acordă toată atenția cuvenită.

 

  1. Ce sfaturi aveți pentru cei ce vor să pornească o astfel de afacere?

Alin Butnariu: Cea mai bună reclamă este cea pe care ți-o fac clienții care pleacă mulțumiți, care văd că oferi dragoste și pasiune.
Nu te poți ocupa de aceste servicii dacă nu ești pasionat și nu ai multa dragoste de oferit prietenilor noștri, acesta este și sfatul care îl dau celor doresc sa pornească acest gen de „afacere”.

Andrei VILICHE

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here