Postolache salvatorul, harnic ca moara de vînturi

Făcîndu-se definitiv de cacao, după votul pentru mafia primarelui Chirica, Andrei Postolache,  micul Mesia by ,, Pentru Iași ,, / USR, și-a zis căar mai putea păcăli prostimea progresistă bahluieză cu o schemă nouă : hărniceala de feisbuc. Așa că, după ce-a stat ca cîrnatul în popușoi, vreme de trei ani, în rolul de bibelou independent al Consiliului Local, pe salvatorul postolăchist l-a apucat brusc pîntecăreala hărniciei.

Și dă-i, și luptă, neicusorule, puicusorule, pe feisbuc, cu cereri de propuneri pentru buget, cu dări de seamă, cu băgări în seamă, de zici c-a luat hapuri de putut politic. Ori că încrederea lui în prostia elevaților lui alegători e mai nemărginită ca găurile negre. Sau maro.

Acu’, mde, ce să mai zici … dacă prostimea entelectoală înghite în continuare vrăjeala ieftină a unui papagal nesimțit … bravo lui că-i prostește mai ceva ca ăia cu alba-neagra. Precum am mai zis, rău nu-i ăla care cere voturi, îs proști ăia care îl votează. Iar în cazul ăsta, prostia USR-istă e mai nasoală decît prostia PSD-istă. Fiindcă pesediștii cică îs proști și ne-educați, da’ useriștii cică îs deștepți și culți. Iar cînd niște deștepți culți îs la fel de proști ca niște proști ne-educați , care-o fi oare mai prost din tabloul ăsta ?

Bagă mare, deci, DJ Postolache ! Dă-le biogaz la fraieri, cît cuprinde ! Biogaz din ăla bun, bio, de la țară. Cu criptare pe 128 de biți, man, că doar ori sîntem IT-iști, ori nu mai sîntem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here