Pentalog atrage noii angajați la Iași cu apartamente închiriate

Furnizorul de servicii de consultanţă şi dezvoltare software Pentalog, care are peste 600 de angajaţi în România, atrage candidaţi din alte zone ale ţării în oraşele în care are filiale oferind, ca beneficiu, apartamente închiriate de către companie. Este și cazul unor angajaţi care au fost relocaţi la Iaşi, unde compania are peste 200 de angajaţi şi continuă angajările.

„La un moment dat am recrutat şi încă mai recrutăm candidaţi din zonele limitrofe printr-un program de relocare prin care specialiştii foarte buni relocaţi din alte zone primesc şi apartamente închiriate de noi, ca parte din acest pachet. Nu recrutăm zeci de persoane care să primească acest beneficiu, dar încercăm să atragem oameni foarte bine pregătiţi, chiar dacă avem costuri mai mari. Căutăm oameni specializaţi în Php, Mobile sau Java şi investim foarte mult în partea de stagii şi formări profesionale“, a spus Cristian Neghina, managerul centrului Pentalog din Iaşi.

În ultimii trei ani Pentalog a avut la Iaşi o creştere anuală de circa 30% pe an a numărului de angajaţi,  iar pentru 2017 ţinteşte acelaşi obiectiv, ceea ce înseamnă că va recruta aproximativ 60 de oameni.

În România, Pentalog are filiale la Iaşi, Braşov, Bucureşti şi Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here