Concurență ca la Drept sau Medicină pentru locurile de parcare

Primăria Iași continuă să scoată locuri de parcare la licitație, dar și pe acestea le oferă, parcă, cu… pipeta. Astfel, în zona Gară – Arcu, locatarii din nouă blocuri vor concura pentru un singur loc de parcare…

În următoarele 7 zile vor fi scoase la licitaţie 21 de locuri de parcare, pentru care se vor lupta locatarii a 44 de blocuri.

O primă licitaţie se va desfăşura astăzi, când vor putea fi licitate şase locuri de parcare situate pe strada Roman Vodă nr. 9. La licitaţie vor putea participa locatarii din blocurile A6, A8, B1-B3, H4-H6, J2, N1-N3 şi S1.

A doua licitaţie va fi organizată mâine, când vor putea fi închiriate 8 de locuri de parcare situate în strada P.I. Simionescu nr. 8. Pentru participarea la licitaţie se pot înscrie locatarii blocurilor D1-D4, D12-D14 şi J9.

Miercuri, vor fi scoase la bătaie alte patru locuri de parcare, amplasate pe şoseaua Păcurari nr. 67. Acestea vor fi disputate de locatarii blocurilor 478 şi 480C.

Joi, doar un loc de parcare, situat pe strada Basarabi nr. 9, în zona Alexandru cel Bun, va fi scos la licitaţie pentru locatarii blocurilor Q3, U1bis, Z3 şi Z4.

Pentru locul de parcare liber pe strada Vitejilor nr. 11 vor concura vineri ieşenii cu domiciliul într-unul din blocurile F6, F7, H4 şi SD5-SD9.

În fine, peste exact o săptămână, va fi scos la licitaţie un singur loc de parcare situat pe strada Prof. Petru Cujbă nr. 1, în zona Gară – Arcu. La procedură vor putea participa locatarii din 9 blocuri adiacente: F2, F11 şi L11-L17.

Toate procedurile vor fi organizate la ora 14:00, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, dosarele de licitaţie putând fi depuse până în ultima zi lucrătoare dinaintea licitaţiei. Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la sediu DAPPP din şoseaua Naţională nr. 43, etaj 4, camera 15 sau la telefon 0232.264.246, interior 43. Programul de lucru cu publicul este în intervalul orar 9:00-13:00, lunea, miercurea şi vinerea, respectiv în intervalul 12:00-15:00, marţea şi joia.

Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate a locuinţei, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după cerificatul de înmatriculare a autovehicului, cerificatul de atestare fiscală eliberat de Direcţia Economică şi a Finanţelor Publice, dosar de încopciat, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here