Orban, întrebat dacă va păstra acelaşi cabinet: „În mare, da. Nu am intenţia să schimb”

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri seară, că intenţionează să propună aceeaşi echipă de miniştri pentru noul guvern cu care se va prezenta în faţa Parlamentului.

Întrebat dacă va schimba ceva în fosta echipă de miniştri, Ludovic Orban a declarat că nu intenţionează să facă acest lucru, dar a subliniat că decizia finală aparţine conducerii PNL.

”În mare, da (va păstra miniştrii – n.r.). Nu e numai decizia mea, este decizia organismului de conducere al PNL. Nu am intenţia să schimb, evident”, a declarat Ludovic Orban la TVR1, vineri seara, conform news.ro.

Orban a spus că noul Guvern va putea trece de Parlament numai în cazul în care PSD va vota favorabil.

”Guvernul nu va putea trece în Parlament, decât dacă este votat de parlamentarii PSD. Dacă este votat de parlamentarii PSD, înseamnă că parlamentarii PSD, prin votul pe care îl dau, vor spune: suntem de acord cu programul de guvernare, suntem de acord cu componenţa guvernului, suntem de acord ca Guvernul să fie Guvern PNL pentru ca PNL să guverneze România, suntem de acord să nu mai facem opoziţie. Nu vă daţi seama că sunt ridicoli, nu îi mai spală şapte ape după o asemenea ispravă”, a mai spus Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here