ONE Residence, căminul perfect și cea mai bună investiție imobiliară a momentului

Omul de afaceri Daniel Niculiță a demarat lucrările la un nou proiect imobiliar în Tătărași. One Residence este situat la finele esplanadei Oancea, aproape de cele mai importante centre comerciale (Iulius Mall – 5 minute, Palas Mall – 10 minute), școli și grădinițe, centre medicale, spitale și stații ale mijloacelor de transport în comun.  Complexul va fi alcătuit din apartamente dispuse pe mai multe tronsoane, cu una, două sau trei camere, cu suprafețe cuprinse între 29,8 mp și 72,5 mp, fiind astfel perfect pliabile tuturor nevoilor, dorințelor și gusturilor în materie de design și organizare a spațiului.

Apartamentele din One Residence pot constitui de asemenea o investiție sigură pentru viitor, întrucât apropierea de campusul studențesc Tudor Vladimirescu facilitează cu ușurință închirierea acestora.

 

Imobilul va avea structură cu diafragme de beton armat, cu piloți forați la 13m, compartimentări din cărămidă, termosistem de 10 cm, lifturi rapide și silențioase Kleeman, băi complet mobilate și dotate cu cabină de duș, cadă sau jacuzzi, balcoane închise, tâmplărie tripan Rehau, iar fiecare locuință va putea beneficia de loc de parcare subteran sau suprateran cu sistem de control access.

Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei, fără a avea spații nule. Pentru a reda o atmosferă modernă și reconfortantă, apartamentele vor dispune de finisaje de lux, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai pieței.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here