Presedintele CSL Iasi: Nu vom fi de acord cu niciun candidat extern din partea PNL Iași

Andrei Chirila, presedintele Clubului Studentilor Liberali Iasi, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care  a precizat ca CSL Iasi nu va fi de acord cu niciun candidat extern la PNL Iasi, indiferent de pozitia pe care ar putea candida si face un apel la conducerea PNL sa nu se lasa deziluziinata de metehnele puterii:

“În această toamnă voi aduna 8 ani alături de Partidul Național Liberal! Multe lucruri pot fi trecute cu vederea, dar nu îmi doresc ca eu sau colegii mei să fim percepuți de opinia publică, sau terfeliți de presa locală și națională drept „gunoaiele politicii bahluiene”!

Din 2017, mi-am asumat, împreună cu întreaga mea echipă, candidatura lui Alexe Costel și Marius Bodea pentru Consiliul Județean și pentru Primăria Municipiului Iași!

Știu că, alături de întreaga echipă a Clubului Studenților Liberali Iași, vom fi solidari pentru oamenii care vor fi candidați din partea propriei noastre filiale, pentru că suntem convinși de faptul că împreună vom duce lucrurile la bun sfârșit, și pentru că ne vom putea axa pe proiectele care contează pentru noi, ieșenii!

Nu vom fi de acord cu niciun candidat extern din partea PNL Iași, indiferent de numele lui și de poziția pe care ar putea candida, pentru că știm că avem capacitatea de a ne susține propriile noastre valori! Eu și întreaga mea echipă ne menținem aceeași poziție pe care am avut-o încă de la început. Sper ca decizia colegilor noștri din forurile statutare să țină cont de perspectiva noastră!

Clubul Studenților Liberali Iași contează, și sper ca orice decizie politică să fie creionată de principii și de moralitate! PNL nu este PSD, iar eu și colegii mei suntem garantul oricărui #OmDeBunăCredință care va păși alături de noi!

Fac un apel ferm la întreaga conducere a Partidului Național Liberal să fie aproape de decizia generală a membrilor de partid și să nu se lase deziluzionată de metehnele puterii! Știu că suntem mai mult decât atât!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here