O nouă ipoteză în cazul dublului asasinat din Mora de Vânt

Criminalii celor doi tineri găsiți morți într-o vilă de lux din Iași sunt în libertate. Niciun suspect nu a fost reținut până acum în acest caz. Este gata însă expertiza medico-legală. Primele concluzii arată că atât studentul marocan, cât și prietena sa, au avut o moarte extrem de violentă. De altfel, procurorii au deschis dosar penal pentru omor calificat.

Necropsia a dezvăluit că cei doi au multiple tăieturi, mai ales în zona feţei și a gâtului, potrivit procurorilor. Iar studentul are și răni adânci la mâna dreaptă. Sunt indicii importante pentru anchetatori, care au audiat mai multe persoane din cercul de rude și apropiați ai celor doi. Nimeni nu a fost însă reținut până în acest moment.

Ipoteza asasinatului a fost luată în calcul chiar de la început de către anchetatori. Procurorii au însă în vedere şi o crimă urmată de sinucidere.

Tânărul mort are 25 de ani și este student la Universitatea de medicină și farmacie din Iași. Este cetățean marocan, iar familia lui trăiește la Bruxelles. De altfel, tânărul trebuia să ajungă cu avionul la Bruxelles ieri, iar rudele lui au anunțat poliția când au văzut că nu îl pot contacta.

Presa locală scrie că vecinii l-au văzut pe tânăr ultima dată miercuri seara, când în curtea vilei părea să aibă loc o petrecere. Prietena acestuia, în vârstă de 23 de ani, era din Miroslava. Se pare că cei doi aveau o relație de lungă durată.

Dan Antonescu, specialist criminolog, spune că trebuie verificat dacă nu cumva ușa de la intrare în casă a fost forțată. Nu este exclus, spune specialistul, ca accesul criminalilor să se fi făcut cu acceptul victimelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here