Nikita, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți bărbați, în Centrul Vechi!

Nikita a fost implicată într-o agresiune violentă în timp ce se plimba cu un prieten prin Centrul Vechi al Capitalei. Incidentul s-a petrecut în seara de 15, iar amândoi au fost bătuți cu pumnii și picioarele de către un grup de agresori. Atât Nikita, cât și prietenul ei, artistul Alexandru Tudor, au suferit leziuni și au necesitat îngrijiri medicale, ajungând la spital.

Cei doi au fost atacați în plină stradă de mai mulți bărbați în timp ce se plimbau. Agresorii i-au abordat pe cei doi și i-au lovit, provocându-le leziuni grave. Nikita a fost lovită cu pumnii în cap, la nivelul nasului, în spate și în burtă, fiind lăsată jos la pământ. Prietenul ei a încercat să calmeze situația, dar și el a fost agresat, primind pumni în zona feței.

Nikita a povestit că, după ce au fost bătuți, atacatorii i-au furat telefonul, iar prietenul ei a rămas fără bani. Incidentul a avut loc în timp ce se aflau într-o plimbare, iar grupul de bărbați i-a abordat aparent fără niciun motiv.

Ulterior, Nikita susține că agresorii au continuat să lovească și alte persoane într-un club, folosind aceeași tactică. Această serie de agresiuni a fost calificată drept „tâlhărie în grup infracțional,” conform declarațiilor vedetei.

”După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital. Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață și acum am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, a mai zis ea.

Tânărul artist, Alexandru Tudor, care acum se află internat în spital, a relatat că agresiunea a pornit fără niciun motiv aparent, iar ei au fost victime ale unui grup de huligani format din 6-7 persoane. El a subliniat și modul în care oamenii legii nu au reacționat corespunzător pentru că nu i-au acordat primul ajutor când a leșinat li era plin de sânge. Mai mult, indivizii care i-au atacat au fost lăsați să plece deși au lăsat victimele pline de sânge și fără bunuri.

”Am fost bătuți pe stradă, am fost agresați de niște huligani, undeva la 6-7 persoane. Eu am fost cu Nikita să discut anumite lucruri legate de muzică, ne știm de mai multă vreme. Noi ne-am continuat drumul, iar după grupul ăsta de băieți au intrat cu umărul în Nikita să o provoace, ei intrau așa în oameni. Ea i-a întrebat de ce au intrat în ea, după care au luat-o la pumni, au luat-o la bătaie, era pe jos. Le-am spus să o lase în pace, să ne calmăm și după au început să-mi dea și mie pumni în față de m-au nenorocit, sunt și eu cu nasul rupt, cu ochii plini de sânge. O altă chestie care m-a deranjat în toată situația a fost că poliția nu a reacționat deloc. Eu eram leșinat și nu mi s-a acordat deloc primul ajutor, nu au chemat salvarea, i-au lăsat pe agresori să plece pur și simplu, nu mi se pare corect, a fost o bătaie cu sânge. Din câte am înțeles nu au fost reținuți, au fost lăsați liberi” , a spus Alexandru Tudor pentru Spynews.ro.

,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here