„Mereu voia să fie îmbrățișat”. Un băiețel a fost găsit mort, ghemuit lângă cadavrul tatălui său

Un băiețel în vârstă de doi ani din Lincolnshire, Anglia, a murit de foame lângă cadavrul tatălui său în vârstă de 60 de ani. Bărbatul, Kenneth, se pare că a murit din cauza unui atac de cord, având o afecțiune cardiacă preexistentă.

Cazul a fost adus la lumină atunci când asistenții sociali au încercat să-l viziteze pe băiețel, Bronson, și nu au primit niciun răspuns. La a doua încercare eșuată de a intra în contact cu familia, poliția a fost chemată să investigheze situația. Descoperirea tragică a avut loc la începutul lunii ianuarie, când o asistentă socială a intrat în locuință și a găsit cadavrele lui Kenneth și Bronson.

Prietenii familiei au exprimat șocul și tristețea față de tragicul incident. Un prieten de familie a mărturisit că băiețelul a fost găsit ghemuit la picioarele tatălui său și că a fost lăsat în întuneric, neavând acces la apă și hrană timp de două săptămâni.

„Mi se rupe inima. Bronson merita mult, mult mai mult decât atât. Era un băiețel atât de iubitor și adorabil. L-au găsit ghemuit la picioarele lui Kenneth”, a declarat un prieten de familie pentru The Sun.

Mai mult, se pare că Kenneth și Bronson erau în evidența serviciilor de Protecția Copilului și erau verificați săptămânal de către serviciile sociale. Cu toate acestea, familia acuză autoritățile că nu au intervenit în mod corespunzător și că tragedia ar fi putut fi evitată dacă s-ar fi luat măsurile adecvate.

Mama băiețelului, care și-a văzut ultima dată copilul înainte de Crăciun, a declarat că Bronson a murit de foame din cauza lipsei intervenției adecvate după decesul tatălui său. Ea susține că Kenneth a murit în jurul datei de 29 decembrie, iar dacă serviciile sociale și-ar fi făcut treaba, fiul ei ar fi încă în viață.

„Dacă serviciile sociale și-ar fi făcut treaba, Bronson ar fi încă în viață. Dar nu au făcut nimic. Bronson a murit de foame pentru că tatăl lui a murit. Ei cred că Kenneth a murit în jurul datei de 29 decembrie”, a spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here