Nici negru nu-i așa de alb, dar nici maro

Pe unde te întorci tot auzi, DNA în sus, DNA în jos, de-am ajuns să credem că mai e puțin și candidează la o primărie ceva, că prea-i trage de organe pe toți. Unii se bucură, alții tremură, dar să știți că nici la instituția pomenită nu-i chiar liniște, că și procurorii e oameni, ba mai și locuiesc între cele șapte coline, oarecum apropiate, că dacă strigi mai tare din Tătărași, îl poți trezi pe cumătru din Păcurari, să iasă la cană de vin și-o pastramă friptă, plătită nemțește.

Zice o dumă bărboasă cum că din instituția pomenită s-au sifonat mai multe date de folos pentru o seamă de inși, astfel că lumea se miră, cum de se plimbă liberi și nu au cearcăne de la dat extemporale. Și de dom Mișu din Roznovanu se zicea că-i în cătarea băieților, dar e bine merci, că vorba aia, băieții de la SIE au grijă de mnealui, ba chiar s-o și lăudat cu asta prin unele locuri.

Din ce se aude însă, treaba nu-i chiar așa. Șuba protectoare a lui nea omu cică este țesută din anturajul imediat, o seamă de dezvoltatori imobiliari având prinsori țapene printre procurori, care, fie vorba-ntre noi, mai trebuie să mănânce, mai trebuie să beie, mai trebuie să pună ceva de o parte, că oameni sunt și ei, bașca contemporani.

Așa că, nu degeaba s-or bășicat cei de la trei litere din capitală și e vorba să-i scoată la instrucție de front pe cei de aici. Ca să vezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here