Monica Berescu, deputat USR: „Solicit să oprească toate manifestările planificate pentru Sărbătorile Iașului”

Deputatatul USR Monica Berescu a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care solicită primarului Mihai Chirica și Instituției Prefectului oprirea tuturor manifestărilor planificate pentru Sărbătorile Iașului:
„Acestea sunt știrile de la nivel național și local din ultimele 2 zile.
Iașul a depășit astăzi pragul de peste 8,5 cazuri de COVID 19 la 1000 de locuitori iar Sărbătorile Iașului sunt în plină desfășurare.
Am trimis acum câteva zile o adresă către Prefectura Iași prin care am cerut răspunsuri privind măsurile adoptate pentru a garanta sănătatea și siguranța cetățenilor în timpul pelerinajului și a festivităților programate. Nici până la această oră nu am primit răspuns.
Solicit responsabilitate din partea autorităților locale. Ei sunt primii care ar trebui să asculte strigătul disperat al medicilor, al directorului de la Infecțioase și semnalul de alarmă tras de directorul DSP Iași.
Mă adresez Arhiepiscopia Iașilor – Mitropolia Moldovei și Bucovinei cu rugămintea de a lupta alături de personalul medical pentru a opri această pandemie.
Le cer ferm autorităților din Iași să nu fie co-partase la pierderi de vieți omenesti.
Fac un apel public către primarul Mihai Chirica și către Instituția Prefectului – Județul Iași prin care le solicit să oprească toate manifestările planificate pentru Sărbătorile Iașului.
Cum poate sărbători un oraș în care se îmbolnăvesc zilnic sute de oameni și mor alte zeci?
Domnilor, încă puteți opri această bombă epidemiologică cu ceas!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here