Mon Jardin Residence Copou – apartamente moderne și spațioase în cea mai râvnită zonă din Iași

Un nou ansamblu rezidențial ce redefinește conceptul de confort și modernism se înalță pe dealul Copoului. Complexul imobiliar este format din șase blocuri cu patru etaje și se construiește pe strada Viticultori, vis-a-vis de Liceul Agricol.

Dezvoltatorul Lucian Caras și-a propus ca noilor proprietari să nu le lipsească nimic. Astfel, Mon Jardin Residence Copou va oferi noilor locatari zone verzi amenajate, locuri de joacă pentru copii, sală de sport, SPA, piscină interioară, supermarket și o priveliște minunată.

„Ne dorim ca, în momentul în care ajung acasă, chiar dacă locuiesc la bloc, oamenii să se poată bucura de natură și de tot ce oferă ea. Nu construim doar niște apartamente, vrem ca oamenii să se simtă în siguranță și să știe că, dacă vor să meargă în parc sau la piscină, nu trebuie să se urce în mașină și să plece. Au tot ce le este necesar chiar în curtea blocului”, a spus Lucian Caras, dezvoltatorul proiectului.

Locuințele combină perfect detalii inedite de design cu materiale de ultimă generație, pentru a crea stilul care dă viață dorințelor celui mai pretențios cumpărător. Complexul imobiliar este prevăzut cu locuri de parcare, distribuite atât în subteran, cât și în suprateran.

Structura ansamblului rezidențial se va realiza pe cadre de beton armat cu zidărie din cărămidă, termosistem de 10 cm și tâmplărie cu șase camere cu geam tripan. Vor fi disponibile apartamente cu una, două sau trei camere având suprafețe utile cuprinse între 38 și 80 mp ce dispun de centrală termică proprie, încălzire în pardoseală, băi complet utilate, parchet, gresie și faianță premium.

„Este absolut important să te simți în largul tău acolo unde locuiești. În cadrul ansamblului Mon Jardin Residence Copou vor fi disponibile apartamente cu una, două sau cu trei camere, fiecare fiind proiectat punându-se accent pe echilibrul dintre functionalitate și eleganță. Finisajele interioare s-au făcut cu materiale premium de la parteneri lideri de piață pe segmentele pe care activează.”, a precizat Lucian Caras.

📞  Contact:

0739652702

0741783874

0761071041

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here