Mon Jardin, cea mai tentantă ofertă imobiliară a momentului: apartamente în Copou și case în Bucium

Dezvoltatorul imobiliar Lucian Caras investește în două noi proiecte imobiliare sub sigla aceluiași concept – Mon Jardin: apartamente în Copou, în cea mai râvnită zona, Aleea Sadoveanu și case în Bucium, la doar câțiva pași de celebrii Plopi fără soț @ Complexul imobiliar Mon Jardin din Moara de Vânt este cea mai recentă investiție imobiliară finalizată a omului de afaceri Lucian Caras

Situat în cea mai râvnită zonă a orașului, ferit de aglomerația urbană dar în același timp la mică distanță de centrul Iașului, într-o oază de liniște și verdeață, în dealul Copoului, Mon Jardin Residence Copou este un nou ansamblu rezidențial ce redefinește conceptul de confort și modernism.

Dezvoltatorul Lucian Caras și-a propus ca noilor proprietari să nu le lipsească nimic. Astfel, Mon Jardin Residence Copou va oferi noilor locatari zone verzi amenajate, locuri de joacă pentru copii, sală de sport, supermarket și o priveliște minunată.

Locuințele combină perfect detalii inedite de design cu materiale de ultimă generație, pentru a crea stilul care dă viață dorințelor celui mai pretențios cumpărător. Complexul imobiliar este prevăzut cu locuri de parcare, distribuite atât în subteran, cât și în suprateran.

Structura ansamblului rezidențial se va realiza pe cadre de beton armat cu zidărie din cărămidă, termosistem de 10 cm și tâmplărie cu șase camere cu geam tripan. Vor fi disponibile apartamente cu una, două sau trei camere având suprafețe utile cuprinse între 38 și 80 mp ce dispun de centrală termică proprie, încălzire în pardoseală, băi complet utilate, parchet, gresie și faianță premium.

„Este absolut important să te simți în largul tău acolo unde locuiești. În cadrul ansamblului Mon Jardin Residence Copou vor fi disponibile apartamente cu una, două sau cu trei camere, fiecare fiind proiectat punându-se accent pe echilibrul dintre funcționalitate și eleganță. Finisajele interioare s-au făcut cu materiale premium de la parteneri lideri de piață pe segmentele pe care activează.”, a precizat Lucian Caras.

Dezvoltatorul va construi un șir de case individuale în Bucium

La câțiva pași de celebrii Plopi fără soț, complexul rezidențial Mon Jardin Residence Bucium oferă una dintre cele mai frumoase priveliști ale orașului chiar de la geamul casei. Ca de fiecare dată, Lucian Caras, dezvoltatorul proiectelor Mon Jardin, își bucură clienții și le oferă șansa de a se muta într-o casă nouă cât mai curând.

MON JARDIN RESIDENCE BUCIUM va fi compus din 6 case, fiecare imobil dispunând de o suprafață totală utilă de 150 mp, cu 140 mp de curte și parcare inclusă. Imobilele sunt realizate pe structuri din beton armat cu compartimentări din caramidă, termosistem de 10 cm, băi complet utilate, încălzire în pardoseală, tâmplărie tripan cu șase camere, parchet, gresie și faianță premium.

De asemenea, proiectul va beneficia de alei pietonale și auto asfaltate, sistem inteligent de control acces, supraveghere video, gazon.

📞 Contact : 0739652702/ 0741783874 / 0761071041

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here