Misterul bărbatului care nu se poate îngrășa a fost în sfârșit elucidat [VIDEO]

Paraciclistul Tom Staniford, în vârstă de 23 de ani, suferă de o afecțiune întâlnită la numai alte șapte persoane de pe glob. 

Britanicul Tom Staniford, care este extrem de slab, dar totuși suferă de diabet zaharat de tipul doi, a aflat în sfârșit ce este în neregulă cu el, scrie Daily Mail. 

 

Oamenii de știință au stabilit că Tom Staniford, unul dintre cei mai cunoscuți paracicliști din Marea Britanie, suferă de sindromul MDP, cauzat de o mutație genetică. 

 

Tom Staniford, în vârstă de 23 de ani, a avut o greutate normală la naștere, însă pe parcursul copilăriei și adolescenței a pierdut toată grăsimea de la nivelul feței și membrelor. 

 

Din cauza afecțiunii sale, Tom Staniford are un nivel ridicat de grăsime în sânge, similar celui întâlnit la persoane obeze. Din această cauză, britanicul s-a îmbolnăvit de diabet zaharat de tipul 2. De asemenea, auzul i s-a deteriorat în copilărie, iar acum este nevoit să poarte proteze auditive. 

 

Tom Staniford spune că diagnosticul îl va ajuta din punct de vedere birocratic să participe la Jocurile Paralimpice din 2016, care vor fi organizate la Rio. 

 

 

Doar opt persoane din lume suferă de sindromul MDP.  Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here