Marius Ostaficiuc, candidat AUR la CJ Iași: ”Locuitorii județului merită să circule pe drumuri de calitate. AUR are ca prioritate infrastructura rutieră” (P)

Marius Ostaficiuc, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la președinția Consiliului Județean Iași, a precizat că actuala administrație județeană nu și-a onorat promisiunile în fața ieșenilor în ceea ce privește modernizarea drumurilor pe care le are în administrare.
Ieșenii merită mai mult, ieșenii merită să circule pe drumuri de calitate, pe șosele care degrevează traficul rutier din zone și așa gâtuite zi de zi. În ultimii ani am tot asistat la promisiuni și desene frumos ambalate în ceea ce privește realizarea unor centuri ocolitoare în jurul centrelor urbane ale județului Iași. În tot acest timp, fie că vorbim de zone precum Podu Iloaiei sau municipiul Iași, traficul rutier este gâtuit de fiecare dată. Soluții sunt, soluțiile pot fi puse în practică, însă până acum nimeni nu a vrut să acționeze. AUR vine cu o propunere concretă, cu o propunere ce vizează realizarea unei centuri ocolitoare a Iașului în regim de drum județean. Proiectul poate fi realizat rapid, iar șoferii pot găsi o alternativă aglomerării de pe șosele”, a transmis Marius Ostaficiuc, candidat AUR la Consiliul Județean Iași.
Acesta a arătat că AUR are ca prioritate modernizarea infrastructurii, inițierea unor proiecte care să ducă la o rețea fiabilă de drumuri comunale, județene și naționale.
Proiectele de infrastructură se numără printre prioritățile AUR, ieșenii au nevoie de drumuri cât mai bune, cât mai fiabile și cât mai accesibile. Nu mai putem sta cu mâna întinsă la Guvern, la Compania de Drumuri sau la alte instituții. Este timpul să facem proiecte pentru ieșeni!”, a mai spus Marius Ostaficiuc, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la șefia Consiliului Județean Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here