Marius Bodea: senator USR Iași: ”De ce să votezi pe unul care merge sigur la pușcărie?” (P)

Poate că au fost momente când vi s-a părut agasant să tot repet că Mihai Chirica este dublu trimis în judecată. Și eu m-am săturat să constat că primarul orașului în care trăiesc și pe care îl iubesc iese în evidență, după 10 ani de mandat, doar cu această contraperformanța rușinoasă.
Ei bine, de acum nu voi mai spune asta despre Chiric. Dar nu pentru că între timp procesele prietenului mafioților imobiliari s-ar fi încheiat sau pentru că bugetarul cu 5 vile ar fi fost declarat nevinovat.
De astăzi, Mihai Chiric este triplu trimis în judecată.
Mihai Chiric, 12 actuali și foști funcționari din Primărie și încă o duzină de inculpați au fost trimiși în judecată în dosarul Veranda, cel mai mare caz de corupție instrumentat în ultimii ani de către DIICOT.
Acest personaj căruia nu îi este rușine să va ceară din nou încrederea, prin vot, este judecat în al treilea dosar penal pentru că a emis ilegal cel puțin 8 certificate de urbanism și autorizații de construire.
Știți ce înseamnă, de fapt, acele documente emise ilegal?
Înseamnă ore mai multe petrecute în trafic de noi toți, pentru că s-au construit blocuri în zone care erau deja supraaglomerate, înseamnă distrugerea spațiilor verzi, într-un oraș care este pe primul loc în țară la poluare, înseamnă grădinițe și școli mai puține pentru copiii noștri, pentru că mafioții imobiliari au construit fără o infrastructură obligatorie pentru un trăi normal.
Aceste trei dosare penale înseamnă că Mihai Chirica va pleca la pușcărie de la Primărie, dacă îl veți mai vota pe 9 iunie.
Mai înseamnă și sănătatea noastră afectată, ore pierdute din viață noastră în trafic, înseamnă copilărie fără spații verzi.
Nu mai irosiți votul pe acest triplu trimis în judecată.
Pe 9 iunie, alegeți un om care știe ce trebuie făcut pentru că Iașul să devină un oraș modern.
Votați un primar pe bune.
Vezi aici soluțiile mele pentru Iași: https://mariusbodea.ro/
Marius BODEA,
Primar pe bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here