Maricel Popa: PNL face un joc politic murdar prin care întinde o nouă capcană românilor!

Președintele PSD Iași subliniază faptul că demersul PNL de a organiza alegeri anticipate nu reprezintă decât o încercare imorală de a masca neputința guvernării eficiente a României.

“După două luni de guvernare, PNL vorbește în continuare doar despre PSD și aproape deloc despre măsurile luate în folosul românilor. Explicația este una simplă: nu există. Agenda publică nu trebuie să fie încărcată cu demersuri politice, ci ar trebui să conțină mesaje și fapte, proiecte clare propuse spre implementare. Liberalii sunt mai degrabă preocupați de modul în care pot să rămână cât mai mult timp la putere decât de a crea bunăstare românilor. În acest context înțeleg și numeroasele bâlbe de la acest început de an, dar și încercarea de a întinde o nouă capcană românilor prin demersul de organizare a alegerilor anticipate.

PNL este incapabil să conducă România și nu poate gestiona un buget încropit pe fugă și superficial. Guvernul condus de Ludovic Orban nu vrea să dea socoteală în fața românilor pentru anularea unor măsuri și proiecte implementate de PSD, care au vizat creșterea nivelului de trai și modernizarea comunităților locale. Astfel PNL nu va crește punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie, nu va majora salariile profesorilor la nivelul grilei din 2020 din Legea salarizării și deja a anulat majorarea alocațiilor copiilor deși avea la îndemână soluții bugetare. La toate acestea adăugăm reducerea drastică a fondurilor pentru comunitățile locale finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), precum și a proiectelor de success Prima Casă și StartUp Nation.” a declarat Maricel Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here