Mai vino seara pe la noi …. Dar ziua ce are? A?

Am tot vorbit pe aici de un nene, tot prieten cu edilul nostru, care o pus stâlpi prin urbe ca să aibe orbeții unde da cu fruntea, când folosesc telefonul în mers.

Din treaba asta o ieșit bănișori frumoși, cu nu găsești stâlpi pe toate drumurile ș-apoi aceștia aduși la noi aproape-s cu dinți de aur, fleașcă de estetici, deci costă parale, nu jucărie. În fine, trampa s-a făcut, dom Gafița o încasat, stâlpimea s-a plantat și … cei de la trei litere s-o băgat. Pe fir. Adică, nasol.

Văzând toate acestea că se petrece, intimul junelui edil de la noi (evident și baron) și-ar fi luat famelia și s-ar fi oprit pe unde ar fi vrut și mușchiu altora, adică la Palma de Mallorca. Plajă, soare, chestii și o căsuță de vreo 300 de miare de epuroi, că tot era de unde.

Din ce zic o seamă din anturaj, nenea mai vine prin patrie ca să mai colecteze ce trebuie de strâns, dar în schimb cică ar fi fost și o gazdă deosebit de amabilă pentru domnia sa dom Mișu, care, judecând după dezvăluirile de anu trecut, n-a mers acolo pentru o partidă de table și o cană de suc. Acuma n-ai ce să-i faci. O mers? O mers, asta e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here