Luminiţa vine de la asfinţit

Noi nu putem crede aşa ceva, da’ lumea ră bate doba, ca la parada circului din Bujumbura : cică Luminita Munteanu, tovarăşa de viaţă a tovarăşului ex-deputat Sorin Iacoban, a ajuns profesoară de asistenţă socială la prima universitate a patriei, aia mare, din Copou, condusă prin delegaţie de nea ministrul Tudorel.
Doamna Lumi’ e deja mare directoare la direcţia primărială care se ocupă cu asistenţa socială. Desigur, asta n-are nici o legătură cu faptul că tovarăşul ei de viaţă e tovarăş de politică al primarului Chiri’. La fel cum nu putem crede că asistenţa socială, din primărie şi de la universitate, are legătură cu facultatea de zootehnie, pe care ar fi absolvit-o, conform spuselor oamenilor răi şi invidioşi, doamna Lumi’.
Avînd deplină încredere şi în inteligenţa doamnei Lumi’, şi în bunul ei simţ, şi în dragostea pentru animalele defavorizate politic, varianta mai plauzibilă e asta : probabil că dînsa are vreun curs de zootehnie politico-administrativă, ocazie cu care le povesteşte studenţilor despre specia Burduhanus Porcozaurus Fălcosus – furajare, condiţii necesare în grajd, reproducere etc . De reproduceea politică e vorba, evident, că-i o specie endemică, fi-le-ar endemia de cap să le fie.

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here