Limberalul Cotiugă a pupat degeaba dosul șefului Alexe

Precum v-am mai zis și altădată, numitul Vaxile Cotiugă e un presupus intelectual PNL-ist, cu etichetă de profesor universitar și mandat de consilier județean. De fapt, după cum s-a văzut, cu asupra de măsură, zisul Cotiugă e doar un ghiolbete de mahala, care emite periodic tot felul de slinoșenii mentale, de care s-ar rușina și un tractorist cu oleacă de obraz. Asta deși pîntecele gînditor al entelectoalului Vaxile mimează de mama focului principii ritoase, de stă mîța în coadă și griveii în nas.

Odată cu apropierea alegerilor locale, ghiolbetele Cotiugă a început o asiduă lustruire a rotunjimilor dorsale din dotarea șefului său județean, ministrul Costel Alexe. Lustruire în forme penibile și uneori grotești, ca atunci cînd musiu Vaxile principialu’ a mugit că ne năpădesc pădurile, deci d-aia trebuie tăiate la foc automat, sub minunata conducere a ministrului ieșean al mediului, iscusitul Alexe.

A pupat deci dorsal entelectualul Vaxile, a lustruit de zor, dar, cînd colo, ce să vezi …? Ghinion, cum ar zice idolul lui constipat, Klaus Joianis : dom’ șef liberal Alexe l-a pus pe musiu limbistul Cotiugă mai spre coada listei de catindați pentru noile mandate de consilieri județeni.

Ooof, ceee dooor, ceee chiin, ceee jaaale, măăăi / Pe laa liimbaa duumiitalee , cum ar zice cîntecul popular, în versiune adaptată pentru năcazul activistului limberal Vaxile, care, iacătă, a cam rămasără fără coledzi … Tocmai el, care de la ’48 încoace, și dă-i, și luptă …

Nu dispera, tovarășe Cotiugă. O limbâ lată, harnică și tupeistă, găsește mereu un dos dornic de masaj. Curaj, nădejde și exerciții zilnice ! Nici nu știi cînd apare, de după colț, o pereche de rotunjimi dorsale, împreună cu șeful aferent. Că doar nu s-or fi terminat la Alexe dosurile de șef …

Zî-i, Vasîli, zî-i, / C-așa-i datina limbii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here