Liberalul Cotiugă, cel mai bun prieten al cîinelui

 

De Crăciun ( adică Nașterea Domnului Isus, pentru creștini ), liberalul, consilierul județean, arheologul și profesorul universitar Vasile Cotiugă a dat lumii vestea cea mare : ființa care îi este cea mai dragă e patrupedul canin din dotare, pe nume Speedy. Cîinele cu acest nume, adică ( în traducere pentru Petrică Movilă ).

Avînd în vedere faptul că liberalul cataramist nu pare să aibă o parteneră feminină stabilă, declarația lui publică pare să aibă oarece logică. Dar implică și unele riscuri. În contextul recentului referendum pentru familie, e posibil ca, la următoarele alegeri, un votant mai tradițional să-i pună consilierului județean PNL-ist o întrebare atipică, cu originea pe un vechi afiș electoral : ,, Ați încercat și cu o femeie … ? ,, .

Ei, dar dacă e vorba de un sentiment curat, restul îs detalii. Speedy să fie sănătos, că lumea îi ră, nu prișepe rafinamentele liberalo-istorice. La urma urmei, nici împăratul Traian nu era chiar ușă de biserică, și uite ce popor țapăn a lăsat în urmă, dincoace de Dunăre.

Prin urmare, iată și un cadou pentru adorabilul cuplu umano-canin : un slogan pentru viitoarea campanie electorală  –  ,, Speedy și Bazil Cotiugă / Stau alăturea, sub glugă. / Și pun dușmanii pe fugă ,,. Șo pă ei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here