Japița politică Chirica are concurență : un transsexual care se prostituează

Incredibil, mirobolant, paralelipipedic, hexametric și inconturnabil : primarul pesedisto-liberal Mihai Chirica are un concurent de temut ! Și nu orice concurent, ci un transsexual din Iași !

Dacă ați venit ieri de la Dagîța, ca alde Costel Adăscăliței & co, iată precizarea necesară : transsexualul e un fel de bărbat care se crede femeie, sau invers. La fel cum pesedistul neo-securist Chirica se crede liberal civil. Sau nu se crede, da’ zice că e.

Între ex-bărbatul care se crede femeie și primarul ex-pesedist care se dă liberal sînt mai multe asemănări. După cum a scris presa dîmbovițeană, femeia – bărbat vrea să candideze în București, la alegerile locale, la fel ca pesedistul liberal în Iași.

Asemănările dintre cei doi sînt însă mai multe. Femeia-bărbat s-a ocupat cu prostituția în Italia, în timp ce primarul Chirica se ocupă cu prostituția politico-administrativă în Iași. Femeia-bărbat a învățat la Universitatea ” Petre Andrei ” , în timp ce primarul Chirica e consiliat de trupa Tompea-Bocancea-Șandru, care conduce respectiva tarabă universitară, plină de pete penale.

Mai mult : pe femeia-bărbat o cheamă Duda, la fel ca pe prînțul-consort din Iași al semi-reginei Margareta, în timp ce piticul primărez Chirica e și el mare regalist, la pachet cu slugușoara universitară și cioloșistă Șandru.

Există însă și deosebiri între femeia-bărbat care vrea să candideze la București și primarul pesedisto-liberal din Iași. În timp ce femeia-bărbat a fost internată cu forța în spitalul de psihiatrie, de către părinți, ieșenii cu capul pe umeri n-au reușit acest lucru cu pacientul Chirica, în ciuda unei lungi liste de simptome evidente.

Dar cea mai mare deosebire e alta : în timp ce femeia-bărbat își asumă deschis practicarea prostituției, pesedisto-liberalul Chirica se dă călugăr stareț, deși doar felinarul roșu îi lipsește de la poarta mănăstirii politico-administrative.

Sau poate că deosebirea cea mai mare e alta. N-are legătură cu sexul, și sigur nu e în favoarea japiței pseudo-liberale de la primărie. Da, e cu costum în dungi și brătări speciale. Și l-ar putea face și pe primar un fel de femeie. La loc cu răcoare, înghesuială și geam tot în dungi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here