Jandarmeriță prinsă cu droguri în poșetă: ‘Crima Organizată’ a intrat pe fir

Andreea Bumbac, angajată la Serviciul Juridic al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (BSIJ) și purtător de cuvânt al instituției pentru două luni, a fost capturată de poliția Secției 18 în zona palatului Bragadiru din București având mai multe pliculețe cu praf alb, substanță presupusă a fi cocaină.

Ea și un alt bărbat au fost surprinși când urcau într-un taxi după un eveniment, iar în poșeta femeii s-au găsit acele pliculețe cu substanța albă. Ulterior, cazul a fost transferat la Biroul de Combatere a Crimei Organizate pentru investigații suplimentare.

Surse judiciare au indicat că această jandarmeriță, absolventă în 2022, era deja sub atenția colegilor din BSIJ, fiind suspectată de consum de substanțe interzise.

Jandarmeria Română a emis un comunicat după acțiunea din 19 noiembrie, confirmând descoperirea substanțelor suspecte în urma unui control de rutină în trafic. Au reiterat deschiderea de a oferi sprijin instituțiilor statului român și au promis să ofere toate datele necesare pentru clarificarea situației. Au asigurat că vor lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu legislația după încheierea investigațiilor și comunicarea oficială din partea autorităților competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here