Iona, fata perfectă, în vizită la noi pe planetă

Săptămâna aceasta o admirăm pe ieșeanca Iona Cordun, în vârstă de 21 de ani. Nu știm mare lucru despre Iona, dar cel mai probabil a venit în anul 1997 pe Pământ, cu o navetă spațială, de pe planeta Perfecțiune, din galaxia Le Derriere. Vreo 20 de ani mai târziu, fascinată probabil de rasa asta a noastră, s-a gandit să ne pozeze și așa a devenit fotograf. Un fotograf bunicel, dacă ne intrebați pe noi. Cine nu ne crede se poate convinge pe pagina ei, Iona Cordun Photography.

Pe lângă trupul care clar este de pe altă planetă, mai avem un indiciu că Iona nu e om. Umanoidului nu-i place shawarma, McDonald’s, KFC … suspect! Chiar ne spune cu un citat, că unele dintre cele mai strălucite minți de pe Terra, cum ar fi Einstein, Tesla, Edison, Gandhi, Newton, erau vegetarieni. Clar și ăștia-s alieni!

Este frumoasă de crește iarba pe unde pășește, e deșteaptă, e artistă, iubește animăluțele, nu le mănâncă, dar are un defect: stă cu picioarele pe scaun când merge cu trenul. Noi o iertăm dacă promite că nu mai face.

Când nu frânge inimi cu chipu-i angelic și trupu-i parcă sculptat de Michelangelo, pe Iona o gasiți pe canalul ei de Youtube, Iona 29, unde vă învață să vă machiați cu produse cosmetice vegane, adică din alea care nu au fost testate pe animale, vă arată cum, cu ce și de unde să vă îmbrăcați. Noi abia așteptăm să ne prezinte colecția de plajă.

Andrei VILICHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here