Între proces și proces verbal, nici o frunză nu mai latră …

Nu-i nici o noutate, dar de când subordonații lui madam Kovesi au primit dezlegare în lumea halatelor albe, mai mulți medici grei ai municipiului au făcut obiectul unor investigații strașnice în vederea stopării circuitului șpăgii în natură, după modelul americanilor de la FBI, care n-au mamă, n-au tată sau dacă au, locuiesc în alt stat.

La noi, au fost mai mulți prinși cu lichidități picate din cer, astfel că nu puteau fi justificate logic, ultimul fiind un nume mare al chirurgie cardiovasculare, respectiv șeful institutului de profil de la Parhon.

O percheziție realizată în spațiile deținute de dom doctor au scos la iveală mai multe plicuri cu euroi așezați pe căprării, pe care dom doctor n-avea cum să le știe proveniența, pe cale de consecință aceștia luând calea indicată de procuror, adică heraus cu proces verbal.

Partea veselă de acuma vine, pentru că în mai toate procesele ce au urmat în dosarul Tinică, nu s-a pomenit nici o silabă despre acești marafeți, iar rechizitoriul întocmit de procurori a fost unul cam de școală generală, numai bun să se distreze orice instanță din patria asta în a-l demonta și unde nu se pomenește în nici un fel de plicuri cu bani sau altceva cash.

Acuma, se pot imagina două scenarii. Ori obiectul procesului verbal a revenit la matcă și-apoi în bancă, cum era normal, ori același obiect al procesului verbal a finanțat o licoare de pus în ochi ca cei ce trebuie să nu vadă și-n felul ăsta să fie bine, ca să nu fie rău, banul fiind și ochiul necuratului etc… etc. …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here