Cin’ m-a pus să-ți văd ce ai!?

Surse aeriene și recent contemporane cu traseul distinsului nostru primare de la municipiul administrat, la capitală, ne-au relatat cum acesta s-o pus la patru ace, cu costum negru și șosete albe, numai bun de înfățișat la Cotroceni, dimpreună cu una bucată cadou plasat tot în ceva negru, cu ștaif, adică pe măsura destinatarului bine făcut.

Conștient de atracția universală, cu tot cu legea lui Kepler, pe care domnia sa dom primare al nostru o putea degaja în incinta aeroplanului plin de gingașe femele pornite la capitală, ochii domniei sale au pornit într-o misiune de cercetare/ scanare/ amușinare alunecând, se pare, pe acoladele feminine lăsate pradă privirilor de posesoarele aflate în zbor.

Cum era și normal, din tot ambientul s-a făcut o selecție și cristalinul distinsului ales s-a oprit pe relieful unei gingașe făpturi cu toată dotarea la purtătoare, astfel că s-a trecut la inițierea dialogului cu glumițe unele din sfera misogină, procedeu menit să capteze atenție, eventual să genereze motive de dialog, restul fiind alunecos.

Numai că, făptura captată în distanța focală a cristalinului edilului nostru și țintă a unor glumițe nu era solo, ci într-un duet cu un nene de dimensiuni superioare, care n-a avut nici o jenă în a se zburli un pic la omul nostru, smintit fiind de atitudinea expusă față de partenera sa.

În mod natural, liniștea s-a așternut în zona domnului pomenit, care până la destinație a numărat în gând, dar n-a scos o silabă, poate de frică să nu se zdruncine vreu sfincter, urmat de Doamne ferește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here