Interlopul lui Chirica și Harabagiu, trimis în judecată pentru hărțuirea ziariștilor de la 7IAȘI. A aruncat fecale pe mașini și a trimis mesaje de amenințare

Interlopul lui Harabagiu și Chirica, Mircea Rotariu, a fost trimis astăzi în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pentru fapte de hărțuire săvârșite împotriva ziariștilor de la 7IAȘI.  În lunile februarie și martie 2018, pe fondul dezvăluirilor publicate cu privire la afacerile ilegale desfășurate de către viceprimarul Gabriel Harabagiu prin intermediul interlopului Mircea Rotariu, acesta din urmă a  inițiat mai multe acțiuni de intimidare a reporterilor 7IAȘI cu scopul de a opri publicarea materialelor. Rotariu a trimis zeci de mesaje telefonice de amenințare celor doi ziariști și a aruncat materii fecale pe mașinile personale ale acestora în mai multe rânduri.

În martie 2019, același interlop a vandalizat sediul publicației Reporter de Iași după ce ziarul publicase mai multe articole despre afacerile lui Gabriel Harabagiu și Mircea Rotariu. În octombrie 2019, Mircea Rotariu a agresat fizic și verbal mai multe persoane care protestau pe Esplanada Oancea împotriva primarului Mihai Chirica  ca urmare a aprobării de către Primărie a proiectului imobiliar propus Art Residence în parcul din zonă. Mircea Rotariu este implicat în mai multe dosare penale pentru furtul televizoarelor și frigiderelor din căminele Universității de Agronomie.

Iată comunicatul publicat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași:

”În cauza penală nr. 2585/P/2018, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Rotariu Nicolae Mircea, pentru săvârșirea infracțiunilor de hărțuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 208 alin. 2 Cod penal (persoană vătămată Leahu Tudor Ioan) și hărțuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 208 alin. 2 Cod penal (persoană vătămată Neamtu Rareș George), ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen..

În fapt, în perioada 07 – 22.02.2018, inculpatul R.N.M. a transmis persoanei vătămate L.T.I. mesaje și apeluri, care prin conținut și frecvență, coroborat cu faptul că la data de 11.02.2018 a murdărit cu materii fecale autoturismul persoanei vătămate, iar în data de 15.02.2018 a lipit afișe cu conținut denigrator în scara blocului locuinței de domiciliu a persoanei vătămate, au cauzat persoanei vătămate L.T.I. o puternică stare de temere.

De asemenea, în perioada 07 – 02.03.2018, inculpatul a transmis persoanei vătămate N.R.G. mesaje SMS și apeluri, precum și mesaje prin intermediul aplicației Whatsapp, care prin conținut și frecvență, coroborat cu faptul că la datele de 12.02.2018 și 16.02.2018 a murdărit cu materii fecale autoturismul persoanei vătămate N.R.G. și la data de 01.03.2018 a trimis afișe cu caracter denigrator la locul de muncă al soției persoanei vătămate N.R.G. – martora N.M., au cauzat persoanei vătămate N.R.G. o puternică stare de temere.” Se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Atac mafiot al interlopilor lui Chirica si Harabagiu impotriva 7 Iași. Fecale aruncate pe masina si mesaje de amenintare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here