Atac mafiot al interlopilor lui Chirica si Harabagiu impotriva 7 Iași. Fecale aruncate pe masina si mesaje de amenintare

Razbunare de tip mafiot impotriva redactiei 7 Iași, dupa ce am demascat un tun imobiliar pus in scena prin interpusi de catre viceprimarul Gabriel Harabagiu! Mircea Rotariu, „sageata” lui Harabagiu, un personaj certat de ani de zile cu legea, atat in Romania cat si in afara granitelor tarii, a apelat la cele mai murdare metode in incercarea de a intimida redactia 7Iași si a opri publicarea unor anchete: mesaje de amenintare cu un continut extrem de obscen si manjirea masinilor membrilor redactiei cu fecale.

Primele mesaje, la jumatate de ora de la publicarea anchetei

Miercuri, 7 februarie, la mai putin de jumatate de ora dupa ce 7Iași a publicat in editia electronica ancheta „Cartelul Imobiliarelor in Primarie. Teren langa Palas de 10 ori mai ieftin pentru interpusii lui Harabagiu” pe telefoanele reporterilor 7Est au sosit primele mesaje de amenintare. Expeditorul acestora a fost chiar Mircea Rotariu, omul de incredere al lui Harbagiu, personaj nelipsit din biroul acestuia din Primarie. Amenintarile si injuriile acestuia nu s-au oprit pana la 3 noaptea si au fost reluate joi dimineata in zori. Prezentam mesajele expediate de Rotariu, fara a mai face alte comentarii.

Obscurul personaj folosit drept coada de topor de catre viceprimarul Gabriel Harabagiu nu s-a oprit aici. Duminica acesta a improscat cu fecale autoturismele a doi dintre membrii redactiei 7Iași. Prezentam si aceste imagini.

Adresele de domiciliu ale ziaristilor divulgate din primarie

Modul de operare al lui Mircea Rotariu indica faptul ca acesta a primit din Primaria Iasi, prin intermediul lui Harabagiu, informatii cu caracter personal care nu sunt destinate publicitatii, cum ar fi adresele de domiciliu. Rotariu a verificat rand pe rand mai multe adrese la care locuiau persoane a caror nume coincidea cu cele ale jurnalistilor 7Iași. Dupa ce a identificat adresele, a pandit si a actionat. Inarmat cu recipiente in care se aflau fecale, Rotariu a varsat continutul acestora peste autoturisme.

Prin intermediul unor persoane, acesta a transmis ca nu se va opri aici si ca va continua, urmand sa recurga la alte metode de intimidare si razbunare.

Cartelul Imobiliarelor in Primarie. Teren langa Palas de 10 ori mai ieftin pentru interpusii lui Harabagiu

Prezentam in randurile de mai jos un rezumat al anchetei publicata saptamana trecuta de 7Iași, care a starnit furia sefilor din Primaria Iasi si a interlopilor protejati de catre acestia.
Lucian Rachiteanu, un personaj cvasianonim, angajat al unei firme care vinde produse de nutritie pentru animale, a platit 150.000 de euro pentru un teren de langa Palas, dar valoarea acestuia este de cel putin 10 ori mai mare. Toate informatiile si documentele arata ca este vorba de o afacere derulata prin interpusi. Viceprimarul Gabriel Harabagiu a mutat afacerea sa cu tonete si rulote de alimentatie publica pe o firma infiintata de familia Rachiteanu si care isi are sediul social in casa acesteia. Totodata, Lucian Rachiteanu este cumnatul lui Mircea Neculai Rotariu, un apropiat al lui Harabagiu, mai mereu prezent in anticamera sau chiar in biroul acestuia din Primaria municipiului Iasi. La scurt timp de la parafarea tranzactiei imobiliare, este emisa o autorizatie de construire unica in istorie: proprietarului i se recomanda sa realizeze un schimb de terenuri cu primaria pentru a construi un complex de afaceri cu hotel si show-room. Terenul de aproape 1.200 metri patrati a fost cumparat in septembrie 2017, cu 150.000 de euro, de la Sigfried Miscovici, cetatean romano-israelian caruia i-a fost retrocedata suprafata, dar agentii imobiliari sustin ca adevarata valoare depaseste 1,6 milioane de euro.

Textul integral, aici: https://www.7est.ro/cartelul-imobiliarelor-primarie-teren-langa-palas-de-10-ori-mai-ieftin-pentru-interpusii-lui-harabagiu/

Tudor LEAHU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here