Ieşenii nu vor să muncească

Muncitorii în construcţii nu s-au prea înghesuit să vină la târgul locurilor de muncă special create pentru ei prin intermediul unui proiect european.

Târgul se desfăşoară la Sala Polivalenta din Iaşi, durează până vineri dupa-miaza şi pune la bătaie peste 800 de locuri de muncă în domeniul construcţiilor. Cei mai mulţi dintre ieşenii care au venit să îşi depună CV-ul au fost bărbaţi cu vârsta medie de 40 de ani, salariul oferit variind între 1200 şi 1600 de lei, în funcţie de calificare şi experienţă.
Cei mai mulţi ieşeni care au venit la târgul joburilor în construcţii au făcut-o la primele ore ale dimineţii. Spre amiază, angajatorii nu mai aveau deja cu cine vorbi. Ieşenii sunt dispuşi să
Muncească în construcţii, însă spera la un salariu cât mai mare.
Angajatorii sunt dispuşi să îi plătească cu un salariu rezonabil pe cei care îşi dovedesc experienţa şi care pot face o muncă de calitate. Cele mai multe firme din Iaşi îşi completează în acest fel locuirle vacanţe pentru a putea face faţă şantierelor deschise în oraş.
Cele mai multe locuri disponibile sunt pentru fierarii betonişti, dulgheri, zidari, muncitori finisaje şi faintari. Cei care nu au un CV făcut nu trebuie să se impacienteze. Şi aceasta pentru că în cadrul târgului există specialişti care vă pot îndruma să vă faceţi un CV.
Târgul va fi deschis inclusiv joi.

Andreea Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here