Hotelul GROAZEI: Managerul unui hotel de lux, acuzat că a violat, timp de 15 ani, mai multe cliente. Cele mai multe victime erau în stare de ebrietate

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, fost manager al unui hotel de lux din Londra, este acuzat că a violat mai multe cliente, într-o serie de agresiuni sexuale care s-au întins pe parcursul a 15 ani. Ahmed Fahmy este în prezent în arest preventiv, iar cinci femei au depus plângeri împotriva lui, susținând că au fost abuzate sexual în diferite locații ale hotelului.

Potrivit procurorilor, primul incident a avut loc în anul 2008, când Fahmy lucra ca manager la un hotel Hilton din nord-vestul Londrei. O femeie a relatat că acesta i-a cerut să-și scoată cizmele, apoi a început să îi maseze picioarele și a încercat să o sărute. Deși femeia a raportat incidentul la poliție, Fahmy nu a fost urmărit penal la acea vreme.

Un alt incident a fost semnalat în 2022 de o turistă care susține că a fost agresată sexual în timp ce era sub influența alcoolului. Femeia a fost dusă într-o cameră de hotel de către Fahmy, unde acesta i-ar fi supt degetele de la picioare și apoi a agresat-o sexual.

Alte două turiste norvegiene în vârstă de 18 ani susțin că au fost violate de către bărbat după ce s-au întors noaptea la hotel după o ieșire în oraș.

Fahmy se află acum în arest preventiv și neagă toate acuzațiile, recunoscând doar că a avut relații sexuale consimțite cu unele dintre reclamante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here