Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix: subiectele inedite pe care le vor aborda

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: Prince Harry and Meghan Markle, wearing a white belted coat by Canadian brand Line The Label, attend a photocall in the Sunken Gardens at Kensington Palace following the announcement of their engagement on November 27, 2017 in London, England. (Photo by Anwar Hussein/Getty Images) *** Local Caption *** Prince Harry;Meghan Markle

Prin intermediul companiei lor, Archewell Productions, Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, pregătesc lansarea a două noi seriale de nonficțiune în colaborare cu gigantul de streaming Netflix. Anunțul a fost făcut de The Guardian, detaliind că unul dintre seriale se va concentra pe lifestyle, explorând aspecte precum gătitul, grădinăritul, divertismentul și prietenia, în timp ce celălalt va oferi o perspectivă detaliată asupra lumii profesioniste a polo-ului, inclusiv acces la US Open Polo Championship din Florida.

Harry și Meghan vor fi producători executivi pentru ambele seriale, cu Harry concentrându-se în special pe producția dedicată polo-ului. Serialele se află în primele etape de producție, iar titlurile și datele de lansare vor fi anunțate în lunile următoare.

Netflix a descris producția despre polo ca fiind un proiect care va explora „curajul și pasiunea acestui sport, surprinzând jucătorii și tot ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai înalt nivel”.

Această colaborare nu este nouă pentru ducii de Sussex, care au lansat anterior trei documentare cu Netflix, ca parte a unui contract semnat în urmă cu câțiva ani. Printre acestea se numără „Heart of Invictus”, difuzat în august, care a urmărit povestea unui grup de membri ai serviciului în drumul lor spre Jocurile Invictus, competiția sportivă paralimpică fondată de Harry în 2014 pentru militarii și veteranii răniți și bolnavi.

De asemenea, Netflix a lansat seria documentară „Live to Lead” și controversatul documentar în șase părți „Harry & Meghan” în decembrie 2022. În acesta din urmă, cuplul a vorbit deschis despre experiențele lor în cadrul familiei regale britanice, acuzând Palatul Kensington de minciună pentru a-l proteja pe prințul William.

Archewell Productions, fondată de Harry și Meghan în 2020, este dedicată aducerea în prim plan a unor povești diverse și provocatoare care să sublinieze umanitatea noastră comună și să celebreze comunitatea.

Harry și Meghan s-au mutat în SUA în 2020, după ce au renunțat la rolurile lor regale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here