Hai cu toții la protest: scoateți blonda din arest!

Săptămâna aceasta ne-a atras atenția o domnișoara deosebită, pe nume Diana Lăcrămioara Muntean. Cea mai mare problema este că nu ne-a atras atenția doar nouă, ci și procurorilor de la DIICOT. Frumoasa în varstă de 27 de ani, din păcate, în momentul vorbirii, se află în arest. Originară din Hunedoara, Diana a luat calea Iașului pentru a studia Psihologie la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”. În Iași, domnișoara Muntean l-a întâlnit și plăcut pe Cristian Danu, șef de post, până de curând, la Poliția Răducăneni. Cei doi, un fel de Bonnie și Clyde moldoveni, aveau o cultura de cannabis într-o comună din județul Vaslui, iar „roadele” erau vândute “bulk” în județul Iași.

Citeste si: Laura este făptura ce te face să caști gura

Diana este o fană înrăită a lui Freud și a psihologiei, dar și a muzicii electronice. Pe profilul de Facebook, tânăra a postat mai multe poze de la petreceri și cu pupitre de DJ prăfuite și nu cu praf tradițional, din ăla de se depune pe bibelouri.

Toată lumea știe că o petrecere rave nu e petrecere adevărată fără o “boabă”, așa că prietenul Dianei s-a gândit să facă un bine tinerilor petrecăreți și, anul trecut, a introdus în țară o cantitate considerabilă de pastiluțe dătătoare de fericire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here