Greva la CFR a încetat! Primul tren a plecat din Gara Iași la ora 11

UPDATE

Se pare că, deși n-au obținut nimic, în urma negocierilor de la București, ceferiștii ieșeni au decis să reia lucrul. O altă întâlnire a reprezentanților companiei Căi Ferate liderii celor trei sindicate majore va avea loc în această după-amiază.

Angajații CFR Infrastructură spun că protestul va fi reluat, dacă negocierile nu conduc la întocmirea unui contract colectiv de muncă.

Primul tren care a plecat din Gara Iași a fost Interregio Iași – Galați, la ora 11:00, deși inițial acesta era programat să plece dimineață, la ora 07:46…

 

0ra 9:00

Călătorii care și-ar fi dorit în această dimineață să părăsească Iașul cu diverse destinații, vor trebui fie să mai aștepte în gară, fie să caute alte modalități de transport. Motivul? O grevă spontană a angajaților de la CFR Infrastructură, pe motivul neîncheierii unui contract colectiv de muncă.

Astfel, niciun tren nu a plecat din Gara Iași până la ora nouă și nici nu se cunoaște o oră exactă la care va fi reluată circulația.

Mai mult, șase trenuri aflate în mers au fost oprite pe traseu, iar altele trei așteaptă în stații încheierea protestului.

Călătorii care aveau bilete cumpărate deja, vor avea posibilitatea de a primi banii înapoi. Ei trebuie să meargă la casierii cu tichetele de călătorie.

Totodată, călătorii sunt rugați să solicite informații despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la stațiile și agențiile CFR din București și din țară, la telefon 021/9521.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here