George Simion s-a dus peste Florin Cîțu, în Senat: La mulți ani…cu executare!

Fostul premier Florin Cîțu, senator PNL, s-a prezentat la Comisia Juridică din Senat pentru a analiza dosarul întocmit de procurorii DNA în legătură cu afacerea „Vaccinul”. Liderul AUR, George Simion, a fost prezent și i-a adresat lui Cîțu urări ironice, spunând: „La mulți ani, cu executare!”, adăugând că nu a discutat cu acesta pentru că „tremura săracul”. Simion a sugerat, de asemenea, că USR-ul ar trebui să își exprime poziția în privința situației, menționând că liberalii par să scape de „orătăniile corupte din partid”.

”Să vedem ce poziție va avea și USR-ul, pentru că liberalii văd că au început să scape de orătăniile corupte din partid”, a spus Simion.

George Simion a afirmat că procurorii DNA ar trebui să extindă lista acuzaților în afacerea „Vaccinul” și a sugerat că șeful DSU, Raed Arafat, ar trebui chemat pentru audieri.

În aceeași zi, la ora 12:00, în Senat este programată o ședință în cadrul căreia Florin Cîțu va afla dacă îi va fi retrasă imunitatea parlamentară.

1 COMENTARIU

  1. Bravo Bianca,mobilizează.ti colaboratoarele și dați.le peste nas acestor hahalere de politicieni ce nu fac nimic pentru acest popor umilit.Sincer vorbind,chiar as vota.o pe Bianca,daca s.ar implica,convins fiind că ar munci mai mult pentru oameni în comparație cu alde Buzatu,Ciolacu,Grindeanu,frații Stănescu și Neacșu,s.a.m.d.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here