Generalul Vasile Roman și-a dat demisia din PRO România

Generalul Vasile Roman a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de Facebook în care și-a anunțat demisia din partidul PRO România:

„AM DECIS SĂ PLEC DAR LUPTA PENTRU ÎNCREDERE CONTINUĂ
În peste 30 de ani de carieră militară, am comandat unui batalion în Afghanistan, am studiat în Statele Unite, am comandat o brigadă, am dobândit gradul de general, am primit medalii și distincții românești și americane și am avut reușite oferind și căpătând #ÎNCREDEREA oamenilor.
#ÎNCREDEREA în aceleași valori și în noi înșine (camarazii) a consolidat echipe și a creat personalități militare, alături de care sunt mândru să fi pus umărul la realizarea intereselor țării.
În 10 ani de carieră didactică m-am dedicat unei cauze simple dar cu greutate, #ÎNCREDEREA studenților că doar prin educație pot deveni cea mai bună versiune a propriei personalități și că doar așa pot contribui la emanciparea comunității, cu speranța unei societăți mai bune pentru noi toți.
Din păcate, nu același lucru îl pot spune și despre activitatea mea politică din cei aproape 2 ani, pentru că aici #ÎNCREDEREA nu a existat.
Nu a existat pentru că nu am vrut să ofer garanția #ÎNCREDEREII unor interese, mai degrabă nevoi, mici și netransparente, care sunt mult prea departe de acțiunile politice apropiate și necesare comunității, respectiv nouă tuturor.
De multe ori nu mi s-a oferit #ÎNCREDEREA pentru că, prin ea, nu ar fi fost materializate interese și așteptări, altele decât cele pe care eu le-am considerat corecte față de electoratul căruia mă adresam.
Așadar, am decis să părăsesc organizația unde am activat încă de la debutul în politică și să rămân același susținător al #ÎNCREDEREII în oamenii care pot, vor și vor face lucruri bune pentru noi toți.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here