PNL-istul Cotiugă, jeg verbal de mahala

Dacă v-ați săturat să citiți despre balegile mentale deversate în public de marele entelektoal liberal & consilier județean ieșean Vasile Cotiugă, trimiteți lăcrămațiile pe adresa plăvanului cu ambalaj de profesor universitar. Adică tovarășul PNL-ist Vaxile Scrotiugă, fiindcă un asemenea reziduu comportamental nu merită altă poreclă.

Sau poate vi se pare că un lider liberal ieșean, cu leafă de profesor la cea mai veche universitate a țării, e altceva decît un jeg comportamental, atunci cînd înjură pe Facebook ca ultimul birjar beat, așa cum puteți vedea în poza de mai jos ?

Și asta e doar ultima tranșă de jeg verbal, livrată public de mîrlanul ordinar pe care PNL îl consideră reprezentativ pentru ,, capitala culturală a Romîniei „. Probabil că și Universitatea ,, Al. I .Cuza ,, îl consideră reprezentativ, de vreme ce lungul lui șir de vome verbale publice n-a provocat nici o reacție celor care, la respectiva universitate, ar trebui să se ocupe cu respectarea unui minimum de decență publică. Adică, în traducere pentru bovine cotiugice, cu ne-transformarea universității în adăpost / cocină pentru porci comportamentali.

Evident, porcul bovin & liberal Cotiugă se face a uita că drumarii pe care îi înjură ca un bețivan de mahala sînt, majoritar, în subordinea guvernului condus de liberalii lui subdezvoltați. Deci tovarășii PNL-iști ai jegului verbal Cotiugă ar trebui să rezolve problemele care au provocat grohăitul domnului profesor universitar. Dar ce pretenții poți avea de la un asemenea specimen porcin, pentru care rîgîitul pe uliță e ca-cotcodăcitul găinilor ?

E drept, ” marș ” se zice doar la javre. Dar fiindcă asemenea reziduuri politice sînt, de fapt, un soi de mutanți ai speciei zoon politikon, merită pe deplin o somație hibridă : marș, scrofălane !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here