Fondatorul Untold, acuzat că ar fi făcut sex cu băieți minori

Conform ziardecluj.ro, evenimentele relatate ar fi avut loc acum 3 ani, în 2021, iar victimele, în vârstă de 15 și 16 ani la momentul respectiv, l-ar fi cunoscut pe Bogdan Buta, co-fondatorul UNTOLD, prin intermediul aplicației Tinder.

Victimele ar fi mărturisit presei locale că, după ce au băut, s-au simţit rău şi şi-au pierdut pentru câteva momente cunoştinţa. Ei se gândesc şi la varianta că le-ar fi fost pus ceva în băutură.

Poliția a precizat că nu a primit încă nicio sesizare sau plângere penală cu privire la aceste informații și că investighează din oficiu. Cercetările sunt coordonate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Omul de afaceri neagă toate acuzaţiile, susţinând că este un complot al unor șantajiști şi că va ataca în instanţă autorii articolului. După ce informaţiile au ajuns în spaţiul public, procurorii clujeni au anunțat și ei că s-au sesizat şi fac cercetări pentru presupusa faptă, de agresiune sexuală.

Adevărul este următorul și foarte simplu. Scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia. Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singura formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale, a declarat Bogdan Buta, potrivit unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here