Accident grav pe bulevardul Chimiei. Un bărbat a decedat

La ora 03:10 dimineața, Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Iași, pe bulevardul Chimiei.

Conform informațiilor furnizate de autorități, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion parcat. În urma accidentului, a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 36 de ani, care se afla încarcerat și inconștient în urma impactului.

La locul solicitării au fost trimise de urgență echipe de intervenție specializate, inclusiv un echipaj cu modul de descarcerare pentru a extrage victima din autoturism, un echipaj de prim ajutor calificat și un echipaj de tip „C” de la SAJ Iași, pregătit pentru situații critice.

După ce victima a fost descarcerată și i s-a acordat primul ajutor medical, echipajul medical de la SAJ Iași a preluat bărbatul. În ciuda eforturilor depuse și a manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat.

Autoritățile au preluat cazul pentru cercetări ulterioare, în scopul stabilirii cauzelor exacte ale accidentului și evaluării împrejurărilor care au dus la tragicul eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here