VIDEO Florin Salam, reținut de poliție într-un dosar de înșelăciune

Florin Salam, celebrul cântăreț de muzică manele, se află din nou în centrul atenției judiciare, fiind săltat joi dimineață de către poliție pentru a fi audiat într-un dosar de înșelăciune, conform unor surse judiciare citate de Antena3 CNN.

Potrivit informațiilor furnizate de gazetadambovitei.ro, un bărbat din Târgoviște ar fi fost cel care a făcut plângerea împotriva lui Salam, acuzându-l pe acesta că l-ar fi înșelat cu suma de 5500 de euro. Conform plângerii, bărbatul ar fi achitat suma respectivă cântărețului pentru a cânta la nunta sa, timp de o oră și jumătate. Deși nu s-a încheiat un contract în acest sens, târgovișteanul ar fi efectuat plăți în mai multe tranșe, conform surselor citate.

Aceasta nu este prima dată când Florin Salam este implicat în astfel de situații. Luna trecută, acesta a fost parte într-un alt dosar similar.

Conform acelorași surse, doi miri din Sintești ar fi plătit suma de 18.000 de euro lui Florin Salam pentru a susține un spectacol la evenimentul lor, însă acesta nu s-a prezentat la locație, fiind reprezentat doar de formația sa. În consecință, mirii presupuși păgubiți au decis să depună o plângere la poliție împotriva artistului.

Ulterior, în urma sesizării făcute, Florin Salam ar fi fost contactat de către autoritățile competente pentru a fi chemat la audieri, însă acesta nu ar fi răspuns și nu s-ar fi prezentat în fața anchetatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here