Filozoful Gabi Shopreangaur, generalul izmenelor tricolore

 

Mai întîi, a fost bomba cu ceas amorsată de buhaiul traseist Simirad, care a declarat, într-un interviu recent, că șeful ex-partidului de mega-traseiști UNPR, generalul izmănar Oprea, l-ar fi șantajat cu ceva ani în urmă, cerîndu-i să candideze pentru partidul oprist, dacă vrea pentru aeroportul ieșean un teren al armatei.

Fiindcă Holbilă-Lung-Clipilă nu răspundea la telefonul mobil din dotare, am căutat pagina faceboocikă a lu’ nea plotoneru’ Gabi, prin intermediul căreia i-am cerut  omului holbato-clipitor un punct de vedere vizavi de acuzația gravă lansată de moș Pendulă-Bleagă ( consilier pentru fîsuri gonflabile al primarelui Chirica, by the way ).

Nea Holby înstelatul n-a binevoit să răspunză la mesagiul de pe mesageria Facebook, dar a blocat primirea de mesaje dinspre insolentul moldovean, care își permite să deranjeze cu asemenea cestiuni unui stîlp de beton al patriei și interesului național. Auzi dumneata, tupeu, la un amărît de jurnalist ieșean …

Așa am ajuns să citesc ninunățiile de pe pagina acestui ambalaj gol și umblător, drapat în uniformă militară cu moț de doctorat la chipiu. E drept, ca și în multe alte cazuri, nu știi dacă să rîzi, să plîngi, sau să fugi unde vezi cu ochii … Clăi de prostie și îngușare scorțoasă, în stare gemă, direct din hăul lu’ dom’ generalu’ nulii sau din hăurile mai mici ale adoratorilor săi hotărîți și tricolori.

Pe scurt, un fel de ,, Oblio ,, combinat cu ,, Ferma animalelor ,, și ,, Treceți, bortalioane rrromîne, cîrnații ! ,, . Iar bomboana maronie de pe coliva feisbucică a domnului prof.univ. dr. Gabriel Oprea, general cu patru stele, era o poză cu un citat din filozoful ăla, Shoppinghauzer, sau cum îi mai zice. Poza era anexată unei postări în care dl prof.univ. dr. G. Oprea iesplica prostimii envideioase pă patriioții adevărați că cu doctoratul lui ie cam așea : ,, Orice adevăr trece prin trei etape. Prima dată, e ridiculizat. A doua oară, negat vehement. A treia oară, e acceptat ca fiind de la sine evident ,, . Capisci, man … ?

Pe scurt, pregătiți-vă-ți pentru fuziunea la rece brevetată de dr. Gabi Oprea. Numai fraierii și dujmanii patriei cred că e fîsiune fasolo-mentală. Știa el ce știa, Obamă ăla, cînd s-a pozat cu dl general …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here