Fie soare ori furtună, Analisa-i cea mai bună!

Frumoasa săptămânii se numește Analisa Ciurciun, are douăzeci și un pic de an și vine tocmai de la Săveni, județul Botoșani. La prima vedere ați zice că e o simplă piți de-și face veacul pe la Palas, dar nu e chiar așa. Superbitatea din Săveni este ditamai fashion modelu’. În perioada liceului, în timp ce colegii ei se chinuiau cu tezele, Analisa concura pentru finala Miss Earth România, cel mai important concurs național de frumusețe. Au urmat apoi contracte cu agenții de modele din România, iar la 16 ani a obținut contracte în China, Turcia și Italia.

Analisa spune că: “Societatea de auzi ne prezintă doar șabloane la care trebuie să ne raportăm, prin care ne trăim viața. Eu vreau să cred că sunt diferită , că sunt Un EU, sinceră cu mine, dar și cu ceilalți, că îmi cunosc calitățile, dar și defectele, că sunt un om puternic ce ascunde un suflet sensibil de femeie”. Ce frumos!

Citeste si:Pentru așa fată mortală, de mâine, apuc de sală!

Dacă tot zicea că este diferită și că nu-i plac “șabloanele”, frumoasa a hotărât să facă un compromis și să meargă la domnu’ doctor estetician să aleagă un șablon pentru buzițe-i. Noi zicem că lucrarea n-a ieșit chiar rău.

Profilul de Facebook al divei este luat cu asalt de flăcăii din lumea buna a Iașului. Pozele din mall în care mândra stă tolănită într-o manieră feșăn sunt preferatele armăsarilor bahluieni. Noi credem că Analisa nu prea merge cu tramvaiu’, din moment ce ocupă două locuri oriunde se așază.

Andrei VILICHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here