Pentru așa fată mortală, de mâine, mă apuc de sală!

O fi având Iașul fete frumoase, da’ parcă nu se compară cu Romanul. Roxana Petrea se numește făptura care face ca divele noastre să pară niște mopuri uzate. Frumoasa brunetă are vreo 24 de ani, este instructor de fitness, bikini model și asistent generalist. Dacă cumva ți se înmoaie genunchii când o vezi că-și lucrează fesierii, stai fără grijă că vine don’șoara asistentă și de ajută să te întărești.

Roxana te poate ajuta și dacă prietena sau soția ta are nevoie de un cântar cu trei digiți pentru a se cântări. Mândra a postat niște poze înainte/după cu niște duduțe pe care a reușit să le transforme din rățuște în lebede, fapt ce ne-a convins că știe ce face.

Îngerul romașcan participă la tot felul de competiții de fitness și culturism unde, dacă nu câștigă, sigur ocupă o poziție fruntașă. Ce-i drept, cu așa trupșor nu prea ai cum să dai greș.

Dacă îți place Roxana și vrei să o cucerești, dar îți plac micii și berea, iar abdomenul tău nu arată ca o tastatură, ai face bine să îți schimbi stilul de viață. Băieții din pozele Roxanei nu par genul care să aprecieze ceafa la grătar și berea la halbă. Dar, dacă ești musculos și de culoare, s-ar putea să ai șanse.

Nouă ne place Roxana! Chiar ne gândeam să printăm o poză de-a ei din vacanță să o punem pe perete, în redacție și să facem și o chetă pentru următoarea vacanță a gazelei, ca să avem cu ce înlocui posterul la vară.

Andrei VILICHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here