Fata găsită după 6 zile de căutări a fost violată. „Era foarte speriată şi traumatizată”

Copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației timp de șase zile a fost găsită în casa unui bărbat de 34 de ani, descoperită întâmplător de un polițist local. Analizele medicale ulterioare au indicat că fata a fost victima unei agresiuni sexuale, iar informațiile sugerează că individul ar fi șantajat-o și ar fi amenințat-o cu publicarea unor imagini indecente.

Când am găsit-o, prima ei reacţie a fost să vină la mine, să cuprindă pe cineva în braţe. Se vedea că era foarte speriată şi probail traumatizată. Când am găsit-o, sincer, mi s-a blocat inima, nu mi-a venit să cred că este ea acolo. M-am bucurat enorm când am găsit-o., a declarat Florin Ciobanu, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației.

După zile de căutări intense cu elicoptere, drone și bărci, tânăra a fost găsită în centrul orașului Sighetu Marmației, într-o locuință insalubră. După ce a fost găsită, ea a sărit în brațele polițistului.

Individul a fost încătușat și dus la audieri, iar anchetatorii verifică dacă cei doi se cunoșteau, având informații despre conversații prin mesaje. Conform primelor concluzii medicale, cei doi au întreținut raporturi sexuale, iar individul va fi acuzat de viol, conform unei noi legi care consideră orice relație sexuală cu un minor sub 16 ani drept viol, dacă diferența de vârstă este mai mare de 5 ani. Vecinii au dezvăluit că nu ar fi prima dată când acest individ ar ține fete captive acasă și l-ar fi văzut comportându-se ciudat, bănuind că se află sub influența drogurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here