EXCLUSIV / Antonia nu a dat un euro pentru educația fiicei sale. Cum a ”driblat” patru ani pensia alimentară | Monden, Vedete de la noi

Fetița Antoniei și a lui Vincenzo Castellano locuiește la Napoli de aproximativ patru ani, perioadă în care toate cheltuielile cu educația copilului au fost suportate de familia italianului.

Antonia nu a plătit un leu de când Maya, fetița sa, a ajuns în Italia. Artista a cheltuit însă nu mai puțin de 10.000 de euro, pe avocați, prin tribunale, pentru a divorța de Vincenzo Castellano, din culpă comună, precum și pentru a obține custodia micuței pe care încă speră s-o aibă aproape, în România, alături de ceilalți doi copii pe care-i are cu Alex Velea.

Până acum nu a obținut însă nimic din ceea ce și-a propus. Timp în care Maya crește, merge la școală și are nevoie de o educație aleasă. Micuța participă la o serie de activităţi, învaţă engleză, face dans. Și toate acestea costă! Artista are o relație specială cu micuța, ce-i drept. Ea îi oferă dragostea sa când timpul îi permite să tragă o fugă în Italia.

Antonia nu a dat un euro pentru educația fiicei sale. Care este motivul?

Care este motivul pentru care vedeta nu-i plătește pensie alimentară micuței?

Ei bine, pe lângă faptul că procesul nu s-a terminat și nu s-a dat o pronunțare pe marginea acestuia, dat fiind faptul că artista și-a retras dosarul de la tribunal, Antonia este dispusă să plătească ea toate  cheltuielile cu educația fetei, doar în cazul în care aceasta ar studia în România! Mulțumită doar că o are pe Maya alături, familia italianului nu a emis, la rându-i, nicio pretenție financiară în ceea ce o privește pe Antonia, în calitate de mamă a micuței.  Fetiţa a locuit în România de la naştere şi  pâna în 2013, atunci când a plecat cu tatăl său, la bunicii ei din Italia.

Citește și: Antonia vrea să-și scutească fiii de testul ADN după ce Alex Velea a dat-o în judecată. Recunoaște adulterul în instanță!

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here