E frumoasa, talentata, dar si foarte dotata

Frumoasa de saptamana aceasta se numeste Elena Gondos, s-a nascut in Bacau in anul 1992 si locuieste in Iasi. Cei mai mulți dintre voi s-ar putea sa o stiți pe Elena si nu datorita aspectului fizic, ci datorita talentului ei. Frumoasa bacauanca s-a indragostit de muzica in copilarie, cand a inceput sa studieze tehnica pianistica, din clasa I pana in clasa a VIII-a, la Colegiul Național de Arta „George Apostu”. In anii de liceu, tanara a ales cariera de solista vocala, la clasa jazz. La Iasi a urmat cursurile Universitații de Arte, remarcandu-se inca din primii ani si fiind selecționata pentru un turneu in sapte tari din Europa.

Celebra a devenit in anul 2012 cand, impreuna cu doua fete, a participat la celebrul talent show „X Factor”, unde au obținut un onorabil loc 4.

In prezent, privighetoarea din Bacau, este solista in trupa Univers Band si „owner, vocal coach, piano teacher” la Academia de Talente by Ella Gondos.

Lucrurile merg bine si pe plan personal pentru frumoasa cantareața. De curand s-a casatorit cu un domn jurist din Botosani, iar impreuna asteapta un bebe.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here