După un chef cu două fete, nu și-a mai găsit mașina

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Suceava a reclamat la poliţie că o tânără din Botoşani i-a furat autoturismul, în aproximativ o oră anchetatorii reuşind să identifice maşina în trafic.

Reclamaţia de furt a venit după ce tânărul în vârstă de 35 de ani a invitat, împreună cu un amic, la domiciliul primului, două tinere din Botoşani, pe care le cunoscuseră anterior într-un club din Suceava. Deşi tânăra din Botoşani a declarat că a luat maşina doar pentru a avea cu ce ajunge acasă, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

 

Una dintre tinere a chemat un taxi, cealaltă a furat cheia maşinii

Furtul a fost sesizat poliţiei în noaptea de sâmbătă spre duminică, puţin după miezul nopţii. Ionuţ Ţ., în vârstă de 35 de ani, din municipiul Suceava, a sunat la 112 şi a anunţat că, cu puţin timp înainte, i-a fost sustras autoturismul, un VW Passat, în valoare de aproximativ 4.500 de euro.

În urma anchetei demarate de poliţişti s-a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 15.00, păgubitul şi Laurenţiu M., şi el din Suceava, au contactat telefonic două tinere din municipiul Botoşani şi le-au propus să se întâlnească în apartamentul din Suceava al lui Ionuţ Ţ.

Cei patru au petrecut câteva ore în apartament, până în jurul orei 23.40, atunci când cele două tinere din Botoşani au vrut să plece acasă. Una dintre ele a efectuat o comandă la taxi, după care tinerele au părăsit apartamentul. Ulterior, poliţia avea să stabilească că cealaltă fată, Andreea Celia, în vârstă de 23 de ani, a sustras cheile autoturismului proprietarului, s-a deplasat pe bulevardul George Enescu, unde ştia că se află parcată maşina, s-a urcat la volan şi s-a îndreptat spre municipiul Botoşani. Aflati mai multe pe monitorulsv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here