Doliu în echipa filmului Peaky Blinders. A murit unul dintre eroii serialului

Benjamin Zephaniah, cunoscut pentru interpretarea personajului Jeremiah Jesus în popularul serial „Peaky Blinders”, a murit la vârsta de 65 de ani. Actorul și poetul, diagnosticat cu o tumoare la creier cu opt săptămâni înainte de deces, s-a stins din viață joi, 7 decembrie 2023. Soția sa a fost alături de el în timpul luptei cu boala și în momentul trecerii sale.

O declarație publică postată pe conturile de socializare ale profesorului-actor aduce vești triste: „Cu mare tristețe și regret anunțăm moartea iubitului nostru soț, fiu și frate, la primele ore ale acestei dimineați. Benjamin a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier în urmă cu opt săptămâni. Soția lui Benjamin a fost alături de el în tot acest timp și a fost cu el când s-a dus. L-am împărțit cu toată lumea și știm că mulți vor fi șocați și întristați de această veste.”

Benjamin Zephaniah a fost nu doar un actor de succes în „Peaky Blinders”, ci și un poet remarcabil în Birmingham. A fost nominalizat pentru autobiografia anului la National Book Awards pentru „The Life And Rhymes Of Benjamin Zephaniah” și pentru Costa Book Award în 2018. Pe parcursul carierei sale, au fost publicate 14 colecții de poezii și cinci romane, marcând contribuția sa semnificativă în lumea literaturii și a artei. Moartea sa lasă un gol în comunitatea artistică și în inimile fanilor „Peaky Blinders”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here